Webinar: Sneller BENG-bouwen met hogere kwaliteit

Voor ontwikkelaars, bouwers en corporaties biedt House Energy Optimum (HEO) het Smart Concept basissyteem voor starters-, eengezins- en levensloopbestendige woningen. Centraal hierbij staan het gemak van keuzevrijheid, optimalisatie van jouw investering en de zekerheid van gegarandeerd gezonde, comfortabele en energiezuinige woningen.

Smart Concept is de oplossing om betere woningen te realiseren tegen lagere kosten. Met dit basissysteem bepaalt u zelf hoe de woningen eruit komen te zien. Daarbij kies jij of de woning BENG, energieneutraal of NOM gaat worden.

Om je te helpen de juiste bouw- en installatietechnieken voor jouw woningen te selecteren, hebben wij drie configuraties uitgewerkt: Basis, Advanced en Premium. Hiermee krijg je altijd de woning die past bij jouw ambities. Je hebt vooraf inzicht in de bouw- en installatiekosten en de prestaties van jouw woning. Het resultaat is een optimalisatie van uw investering, een korter ontwikkelproces en zelfs het rendabel krijgen van kleine en grote projecten op lastige inbreidlocaties.

House Energy Optimum is ontwikkeld door A-merkleveranciers van bouwmaterialen en installatietechnieken. Dit is een slim systeem voor nieuwbouw woningen, waarin alle bouwkundige en installatietechnische maatregelen integraal en optimaal op elkaar zijn afgestemd.

De HEO partners zijn: ATAG verwarming, Duco, Jaga, Kingspan Insulation, Kingspan Unidek, Ubbink. 

Gratis deelname: schrijf nu in

Tijd Programmaonderdeel
10:00 uur keyboard_arrow_downIntroductie van de dagvoorzitter
Ilja Werkhoven (NEVAP)
De dagvoorzitter Ilja van Werkhoven heet je van harte welkom bij het webinar en zal je meenemen in het programma.
10:05 uur Keynote 1: Marktschets door Duurzaam Gebouwd expert Ilja Werkhoven - Nevap
Ilja Werkhoven (NEVAP)
10:25 uur keyboard_arrow_downKeynote 2: Jourdain Martens en Diederik Doornhein over het totaalconcept HEO
Diederik Doornhein, Jourdain Martens
Jourdain en Diederik vertellen je alles over het totaalconcept HEO
10:45 uur keyboard_arrow_downProjectvoorbeeld 1: Ontwikkeling van 8 rijwoningen in Pijnacker
Diederik Doornhein, Jourdain Martens
Projectontwikkelaar De Maese Woningen maakt bij de ontwikkeling van 8 rijwoningen in Pijnacker gebruik van HEO. Directeur Menno Faber: “Wij zijn altijd op zoek naar verbetering van woonbeleving, procesoptimalisatie en verduurzaming. Daarom hebben we voor dit project voor HEO gekozen. Zij bieden de mogelijkheden om onze projecten te optimaliseren, omdat ze over de meeste uitdagingen al vooraf hebben nagedacht. En dat is slim. Waarom zouden we iedere keer opnieuw het wiel moeten uitvinden? Dat doen ze in de auto-industrie toch ook niet?”. Hoor tijdens dit webinar alles over dit project en de toepassing HEO.
11:05 uur keyboard_arrow_downProjectvoorbeeld 2: Lingewijk Gorinchem
Diederik Doornhein, Jourdain Martens
Tijdens dit projectvoorbeeld laten we je zien dat de 64 woningen worden ontworpen met EPC≤0. Waarbij de aanvullende eis van de gemeente is dat minimaal 50% van de woningen de mogelijkheid hebben om eenvoudig geupgrade te worden naar NOM woningen (in de vorm van een kopersoptie). Hier heeft Develop Inc Smart Concept voor ingezet. Samen met de ontwikkelaar zijn de gewenste plattegronden opgezet. Hierna heeft de architect een gevel ontworpen, passend in de omgeving.
11:20 uur keyboard_arrow_downQ&A met de sprekers
De dagvoorzitter behandelt de vragen uit de chat met de verschillende sprekers.
11:25 uur keyboard_arrow_downAfronding en EINDE webinar
Wrap-up van de dagvoorzitter

Gratis deelname: schrijf nu in

Je gegevens
Contactgegevens
Adresgegevens
incl. toevoegingen
Bijzonderheden
Overige gegevens
Akkoord
keyboard_arrow_up