Hoe helpt de constructeur verduurzaming en energietransitie mogelijk te maken?

Als constructeur vervul je een essentiële rol in de energietransitie: installateurs, aannemers en andere ketenpartners leunen op jou om duurzaamheidsambities waar te maken. En die ambities zijn fors: in 2030 willen we bijna de helft minder CO2 uitstoten en 20 jaar later zijn we energieneutraal. Des te belangrijker om als constructeur goed zichtbaar te zijn als ketenpartner om samen de versnelling in te zetten.

Neem je deel aan dit Side Event, dan leer je onder andere het belang van integrale samenwerking, ontdek je wat de optimale interactie is tussen constructief ontwerp en installaties en hoor je de Constructeur en Talent van het jaar 2020 over hun visie op de energietransitie. Kortom: dit mag je niet missen!

Het side event ‘Hoe helpt de constructeur verduurzaming en energietransitie mogelijk te maken?’ word je aangeboden door VNconstructeurs en KPE/HTI.

Als je op onderstaande knop 'inschrijven' klikt, word je doorgestuurd naar de aanmeldpagina van Building Holland. Kies hier aan welk side event je wilt deelnemen.

Inschrijven

Tijd Programmaonderdeel
10:15 uur Opening door Bob Gieskens (VNconstructeurs) en Robbert van Dinther (KPE Groep)
10:20 uur keyboard_arrow_downIntro door Alba Concepts
In deze sessie worden de ontwikkelingen en uitdagingen geschetst ten overstaande van de opgave tot verduurzaming van de bebouwde omgeving. Het perspectief in het grote geheel. Tevens laten we zien dat voor deze uitdagingen integrale samenwerking nodig is.
10:55 uur keyboard_arrow_downPresentatie van Kuijpers Installatietechniek
Bart Kruyning (Kuijpers)
Bart gaat het hebben over de transformatie van het provinciehuis van Zuid-Holland. Hierbij gaat hij specifiek in op de internactie tussen constructie(f) ontwerp en installaties.
09:00 uur keyboard_arrow_downDe Constructeur en Talent van het Jaar 2020: Arjan Habraken en Marijn Bruurs
Arjan Habraken, Marijn Bruurs
Arjan en Marijn spreken over hun eigen ervaring met en visie op verduurzaming en energietransitie. Zij laten zien hoe dat de positie van de constructeur versterkt.
12:00 uur Naar de mainstage voor de uitreiking van de Constructeur van het Jaar 2021!

Inschrijven

Naar de evenementenagenda

keyboard_arrow_up