DG Expeditie ’t Veen - Gemeente Hattem

Gemeente Hattem heeft een uitdaging en wil de transformatie van ontwikkelingsgebied ’t Veen door intensieve kennisdeling, samenwerking en synergie naar een hoger niveau tillen binnen ‘DG Expeditie ’t Veen’. Duurzaam Gebouwd zoekt hiervoor een selecte groep van deskundige partijen op het vlak van energie, klimaatadaptie, circulariteit, slimme stad en innovatieve woonvormen om sámen op ontdekkingsreis gaan.

DE REIS NAAR WOONGEBIED ‘T VEEN

Er is in Hattem behoefte aan woningen. Hattem staat niet voor niets in de top 10 van beste woongemeenten in Nederland van Elsevier. ’t Veen is een prachtige locatie om nieuwe woningen te bouwen dicht bij de binnenstad, dicht bij de IJssel en uiterwaarden en goed bereikbaar. De economische activiteiten op ’t Veen nemen de afgelopen jaren gestaag af. Gemeente Hattem wil voormalig bedrijventerrein ’t Veen langzaam veranderen in een gemengd woongebied, met minder bedrijven en meer woningen. In combinatie met lichte bedrijfsactiviteiten, dienstverlening, educatie en recreatie. Een wijk waar een balans is tussen wonen en werken. Op bedrijvenpark H2O is genoeg ruimte voor grote bedrijven om toekomstgericht te ondernemen. De ontwikkeling van ’t Veen leent zich bij uitstek voor het realiseren en uitvoeren van innovatieve concepten op het gebied van gebiedsontwikkeling, energietransitie en klimaatadaptatie.

DG EXPEDITIE ’T VEEN – GEMEENTE HATTEM

WAT IS DE EXPEDITIE?

Onder aanvoering van de expeditieleider (DG) en de gids (gemeente Hattem) gaan de expeditieleden gezamenlijk op ontdekkingstocht. De expeditieleden, dat ben jij met andere koplopers uit de bouw- en vastgoedwereld met toepasbare kennis over duurzame toepassingen in complexe gebiedsontwikkelingen. De expeditieleden brengen de transformatie van ‘t Veen naar een hoger niveau door intensieve kennisdeling, samenwerking en synergie. Samen maken we het verschil.

Netwerk Expeditie 't Veen

HOE ZIET EXPEDITIE HATTEM ERUIT?

Expeditie ‘t Veen bestaat uit vijf fysieke kennisbijeenkomsten op basis van één bepaald thema met vastgestelde vraagstellingen en subthema’s. Duurzaam Gebouwd en gemeente Hattem komen op deze momenten met een vaste kerngroep van minimaal 5 en maximaal 20 expeditieleden bij elkaar. Iedere bijeenkomst duurt 2 tot 2,5 uur.

Expeditie Hattem

DEELNEMENDE PARTIJEN


Logo Loostad BVLogo Stafier solar systemsLogo DonkergroepVBILogo MateboerWaterschap Vallei en VeluweVan GelderDG Expeditie ’t Veen – Gemeente HattemDG Expeditie ’t Veen – Gemeente HattemDura VermeerLogo Ufkes ApeldoornLogo ABC NOVA

 

WAT HAAL JE UIT DE EXPEDITIE?

CheckStructurele samenkomst met koplopers uit de markt

CheckIntensieve kennisdeling met gelijkgestemden op het hoogste niveau

CheckInzichten van partijen uit andere werkvelden en sectoren op de problematiek binnen het ontwikkelingsgebied ’t Veen 

CheckJij wordt actief geprofileerd als dé koploper uit de markt en geeft hiermee een indirect visitekaartje af 

CheckJij maakt impact door samen van denken naar doen te komen

CheckJij krijgt 2 gratis toegangskaarten voor het Duurzaam Gebouwd Congres t.w.v. €195,- per stuk

Download de brochure >

Bekijk de video of download de brochure om meer te weten te komen!


Meer informatie?

Download de brochure >

keyboard_arrow_up