Green Tie Gala

Green Tie Gala

Green Tie Gala 2021

Deze feestelijke avond is exclusief toegankelijk voor 300 genodigde directieleden en bestuurders uit de Nederlandse bouw- en vastgoedsector. Hoogtepunt van de avond is de uitreiking van de ABN AMRO Duurzame 50 award voor de meest duurzame persoon in de bouw 2021. In 2019 viel de eer te beurt aan Onno Dwars en in 2020 was een collectief van koplopers de gezamenlijke winnaar.

Het Green Tie Gala is de ideale plek om oude bekenden te ontmoeten en nieuwe contacten op te doen, om samen te bouwen aan constructieve en duurzame samenwerkingen voor de toekomst. 
 

Programma Green Tie Gala

Het Green Tie Gala is een ‘invitation only’ event voor de top 300 uit de bouw en vastgoed sector. Een geheel verzorgde, interactieve avond met inspirerende sprekers en top-entertainment. Met als hoogtepunt van de avond de uitreiking van de 'ABN AMRO Duurzame 50' award voor de meest duurzame persoon in de bouw 2021. 

Thema, datum & locatie

Thema: 

Datum: 

Locatie: 

Kledingadvies

Green Cocktail Attire. Smoking of pak voor de heren met een accessoire als een strikje of stropdas in het groen. Dames leef u uit, voor een groene cocktailjurk of groene accessoire zoals een sieraad, sjaal, avondtasje of schoenen rollen wij de groene loper voor u uit!

Sfeerimpressie Green Tie Gala

Green Tie Gala 2019

keyboard_arrow_up