Green Tie Gala

Green Tie Gala

Green Tie Gala 2019

Het Green Tie Gala 2019 vond plaats op woensdagavond 10 april, tijdens Building Holland. Deze feestelijke avond is exclusief toegankelijk voor meer dan 400 genodigde directieleden en bestuurders uit de Nederlandse bouw- en vastgoedsector. Hoogtepunt van de avond was de uitreiking van de ABN AMRO Duurzame 50 award voor de meest duurzame persoon in de bouw 2019. Dit jaar viel de eer te beurt aan Onno Dwars.

Het Green Tie Gala is de ideale plek om oude bekenden te ontmoeten en nieuwe contacten op te doen, om samen te bouwen aan constructieve en duurzame samenwerkingen voor de toekomst. 
 

Programma Green Tie Gala

Het Green Tie Gala is een ‘invitation only’ event voor de top 750 uit de bouw en vastgoed sector. Een geheel verzorgde avond met inspirerende sprekers en top-entertainment. Met als hoogtepunt van de avond de uitreiking van de 'ABN AMRO Duurzame 50' award voor de meest duurzame persoon in de bouw 2019. 

Datum & locatie

Woensdagavond 10 april 2019
RAI Amsterdam, via Entrance C, standnummer 11.053.

Kledingadvies

Black Tie met een groen tintje. Smoking of pak voor de heren met een accessoire als een strikje of stropdas in het groen. Dames leef u uit, voor een groene gala -of cocktailjurk of groene accessoire zoals een sieraad, sjaal, avondtasje of schoenen rollen wij de groene loper voor u uit!

Sfeerimpressie Green Tie Gala

Green Tie Gala 2019

keyboard_arrow_up