Green Tie Gala

Green Tie Gala

Green Tie Gala 2021

Deze feestelijke avond was exclusief toegankelijk voor 300 genodigde directieleden en bestuurders uit de Nederlandse bouw- en vastgoedsector. Hoogtepunt van de avond is de uitreiking van de ABN AMRO Duurzame 50 award voor de meest duurzame persoon in de bouw 2021. Deze eer ging dit jaar naar kersverse winnares Yvette Watson.

Het Green Tie Gala is dé ideale plek om oude bekenden te ontmoeten en nieuwe contacten op te doen, om samen te bouwen aan constructieve en duurzame samenwerkingen voor de toekomst. Dat zagen we ook dit jaar weer terug aan de prachtige sfeer.
 

Programma Green Tie Gala

Het Green Tie Gala is een ‘invitation only’ event voor de top 300 uit de bouw en vastgoed sector. Een geheel verzorgde, interactieve avond met inspirerende sprekers en top-entertainment. Met als hoogtepunt van de avond de uitreiking van de 'ABN AMRO Duurzame 50' award voor de meest duurzame persoon in de bouw 2021. 


Kledingvoorschriften

De dresscode van de avond was dit jaar Green Cocktail Attire. Dit betekent een smoking of pak voor de heren met een accessoire als een strikje of stropdas in het groen. Dames leef u uit; voor een groene cocktailjurk of groene accessoire zoals een sieraad, sjaal, avondtasje of schoenen. Wij rollen de groene loper voor u uit!

Sfeerimpressie Green Tie Gala 2021

Green Tie Gala 2021

keyboard_arrow_up