Met Duurzaam Gebouwd naar het Green Buildings Congres

Heb jij dé oplossing voor de verduurzaming van het Nederlandse vastgoed?

In 2023 moeten alle kantoren in Nederland minimaal voorzien zijn van energielabel C. Dit betekent dat kantoren die hier niet aan voldoen vanaf dat moment niet meer mogen worden gebruikt of verhuurd. Werk aan de winkel dus, maar dat wist je al, want jij hebt dé technische oplossing die de gebouweigenaar kan helpen zijn of haar pand te verduurzamen.

Met een Bedrijfslidmaatschap bij Duurzaam Gebouwd bieden we jou het podium om in contact te komen met partijen die jouw innovatie écht nodig hebben. Het hele jaar kun je met twee personen deelnemen aan onze seminars en bieden we je toegang tot het Duurzaam Gebouwd Congres. Bovendien zorgen we voor maximale exposure voor jouw bedrijf en innovatie door je bedrijfsprofiel op onze website en twee keer redactionele content in de vorm van een interview, productpresentatie of nieuwsartikel.

Ben jij klaar om op te schalen en Nederland te verduurzamen? Sluit dan nu aan bij hét integrale netwerk voor de bouw- en vastgoedsector met een Bedrijfslidmaatschap bij Duurzaam Gebouwd, dan nemen we je ook nog mee naar het Green Buildings Congres op 13 september.


Bedrijfslidmaatschap + 2 toegangskaarten Green Buildings Congres

Sluit een bedrijfslidmaatschap af &
kom met ons mee naar Green Buildings congres

Bedrijfslidmaatschap afsluiten >

Wat krijg je nog meer?

We helpen je vast op weg met de invulling van je lidmaatschap:


Green Buildings Congres


Sluit een bedrijfslidmaatschap af &
kom met ons mee naar Green Buildings congres

Bedrijfslidmaatschap afsluiten >
keyboard_arrow_up