Zoeken

Expertpanel

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle updates!

Duurzaam Gebouwd Seminarreeks Zorgvastgoed

Duurzaam Gebouwd Seminarreeks Zorgvastgoed

Langer thuis wonen, corporaties en eigenaren van zorgvastgoed moeten hierop inspelen. Het Kadaster becijferde dat mogelijk 3 miljoen m2 leeg komt te staan. De vraag is afgenomen en veel vastgoed voldoet niet meer aan de hedendaagse eisen. Daarnaast zijn de gebouwen energiesluppers: 900 miljoen m3 gas en 23 miljoen MWh aan elektriciteit. Dat is het collosale en vooral onnodig hoge energieverbruik van de zorgvastgoedsector. Terwijl er vandaag de dag zo veel mogelijk is om deze verspilling fors te verminderen. Een handjevol zorginstellingen laten met all-electric gebouwen en duurzame elektriciteitsopwekking zien dat ddit deel van toekomstbestendigheid binnen handbereik ligt. 

Om de versnelling naar een toekomstbestendige voorraad mogelijk te maken, organiseert Duurzaam Gebouwd drie seminars op 21, 26 of 28 september 2017 in respectievelijk Zwolle, Amersfoort en Den Haag. We reiken concrete handvaten aan, om te starten met renovatie, transformatie of nieuwbouw van toekomstbestendig zorgvastgoed. Experts uit diverse hoeken gaan in op domotica, ontwerp & flexibiliteit, gezond binnenklimaat, langer thuiswonen en meer.

Bent u werkzaam in de zorg- of corporatiesector of bij de overheid? Kom op 21, 26 of 28 september kosteloos naar één van de seminars Zorgvastgoed. Architecten, aannemers, adviseurs en installateurs zijn ook van harte welkom!

Bekijk hieronder het volledige programma en de sprekers die op het podium verschijnen gedurende de seminars. 

Meer weten over de opgave in Healing Environment? Lees ook onze whitepaper

Inschrijven

Inspiratie opdoen

Youtube Youtube Youtube Youtube Youtube

Sprekers

Samenwerkingspartners

VBI
Alklima Klimaatapparatuur

Terugblik

Op de terugblikpagina's kunt u presentaties, factsheets, verslagen en foto's van voorgaande seminarreeksen terugvinden.

Terugblikpagina 2016 Terugblikpagina 2015TERUGBLIKPAGINA 2014

Terug naar boven