Zoeken

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle updates!

Expertpanel
Laurens de Lange

Laurens de Lange

CMO Unica Groep @ Unica Groep B.V.

 

Persoonlijk profiel Persoonlijk profiel

ir. Laurens de Lange (1966) studeerde technische natuurkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen (1991). Na verschillende managementfuncties te hebben vervuld in de industriële, internationale technische sector, is hij sinds 2003 verbonden aan Unica, de grootste zelfstandig technisch dienstverlener van Nederland. Sinds 2007 is hij groepsdirecteur.

Sinds 2011 is De Lange als commercieel directeur eindverantwoordelijk voor de commercie en marketdevelopment van Unica Groep. Hij is eind verantwoordelijk voor aansprekende Unica-projecten zoals nieuwbouw Isala-ziekenhuis in Zwolle, Medisch Spectrum Twente (MST) te Enschede en het Gelre ziekenhuis te Zutphen en voor duurzame start-ups als UR Cool, Voorst Energie en GreenStep. Daarnaast heeft hij ruime ervaring in het bouwen van samenwerkingsverbanden.

Naast directielid vervult De Lange diverse bestuurlijke en maatschappelijke functies waaronder het voorzitterschap van de Coalitie Gezonde Gebouwen, voorzitter VNO-NCW regio Zwolle, Lid van de Raad van Advies voor ROC Deltion en is hij expert bij Duurzaam Gebouwd. De Lange is regelmatig spreker of dagvoorzitter op bijeenkomsten waar de Unica-thema’s energie & duurzaamheid (grondstoffenkant van duurzaamheid), comfort & gezondheid (menskant van duurzaamheid) en Intelligente Gebouwen aan de orde komen. Verder maakt hij deel uit van de jury van de Duurzame Vastgoed Top 50 en de Supply Chain Award. 

Verder lezen
 
 

Interesses Interesses

Doelgroepen

 

Contactinformatie Contactinformatie

Unica Groep B.V.
Installatietechniek

Postadres
De Wel 15
3871 MT Hoevelaken

Telefoon: 033 - 24 78 080


 

Nieuws Artikelen Laurens de Lange

« Vorige pagina Naar het overzicht »

Terug naar boven