Verduurzamen doen we niet alleen, dit doen we samen!

Bekijk hier welke partijen jou op weg kunnen helpen >

Gefeliciteerd jij bent heel goed bezig!

Jouw kantoor beschikt al over energielabel C of B. Wist jij dat je in 2030 over energielabel A moet beschikken en dat je wellicht nog stappen kunt maken om kosten te besparen als het gaat om beheer en onderhoud?

Het verduurzamen van jouw kantoor is vast niet iets waar jij je dagelijks mee bezig houdt dus waar begin je en wat komt er allemaal bij kijken?

Jouw uitdaging is de transformatie naar energielabel A


De Partners van Duurzaam Gebouwd zijn koplopers als het gaat om verduurzamen van gebouwen

Zij beschikken over kennis die jou verder kunnen helpen met betrekking tot het nemen van verduurzamingsmaatregelen om kosten te besparen, om jouw kantoor te transformeren naar een gezond gebouw of welke tools jou kunnen helpen in het beheer en onderhoud.

De volgende Partners van Duurzaam Gebouwd kunnen je hierbij helpen

Advies & energielabel

Een adviesbureau kan jou helpen om een totaal overzicht te krijgen van jouw verduurzamingsopgave, advies geven over financieringsstromen en welke oplossingen het gebouw naar het volgende niveau kunnen brengen. Uiteindelijk kunnen zij ook het nieuwe energielabel toekennen.

Renovatie of transformatie

Een aannemer of ontwikkelaar kan de rol van regisseur op zich nemen en met een helikopterview de transitie begeleiden en uitvoeren. Denk hierbij aan grotere ingrijpende renovatie en transformatievraagstukken zoals bijvoorbeeld een gevel, wanden of isolatie vervangen. Uiteraard is dit geheel afhankelijk van de situatie van jouw kantoorgebouw.

Beheer & onderhoud

Een installateur kan je helpen om er voor te zorgen dat de installaties in jouw gebouw van goede kwaliteit is en ook blijven maar ook advies geven over beheer en onderhoud van deze systemen. Zijn er grotere maatregelen noodzakelijk om de stap naar label A te maken dan kunnen zij je helpen op het gebied van sensoring, klimaattechniek, energieopslag mogelijkheden of IOT oplossingen.

Word nu lid van Duurzaam Gebouwd +

Vergaar kennis over financiering, subsidie en best practices van andere gebouweigenaren. Kom daarnaast in contact met de partijen die jou kunnen helpen met jouw verduurzamingsopgave:

Sluit een bedrijfslidmaatschap af &
kom met ons mee naar Green Buildings congres

CheckInformatie over financiering & subsidie

CheckIn contact komen met gelijkgestemden

CheckInnovaties om jouw kantoor te verduurzamen

CheckBedrijven die je verder helpen

Bedrijfslidmaatschap afsluiten >

Wat krijg je nog meer?

We helpen je vast op weg met de invulling van je lidmaatschap:


Green Buildings Congres

Datum: 13 september 2018

Tijd: 12:30 – 18:00 uur

Locatie: Koninklijk Instituut voor de Tropen, Amsterdam

Bezoekers: 400 beslissers van 25 miljoen m² gebouw- en 300 gebouweigenaren & eindbeslissers uit de real estate, facility management en techniek


Sinds 2007 organiseert CFP jaarlijks het Green Buildings Congres. Tijdens dit congres staan innovatie en verduurzaming van de bestaande bouw centraal. Er komen wederom bekende key-note sprekers die een vernieuwde kijk geven op verduurzaming, ondernemen binnen een circulaire en inclusieve economie. Centraal staan de 40 startups die de nieuwste concepten, producten en ideeën met betrekking tot duurzaamheid zullen pitchen. De beste drie pitchers zullen worden beloond met een prijs waarvan het beste idee wordt bekroond met de Innovation Challenge Award 2018.

Bekijk de video om meer te weten te komen!


Sluit een bedrijfslidmaatschap af &
kom met ons mee naar Green Buildings congres

Bedrijfslidmaatschap afsluiten >
keyboard_arrow_up