Impact maken als Duurzaam Gebouwd-expert

 
Het expertpanel van Duurzaam Gebouwd schrijft actuele marktvisies, geeft een vernieuwende blik op ontwikkelingen in de markt en enthousiasmeert lezers om in actie te komen. Duurzaam Gebouwd-experts pakken niet alleen de pen op voor expertposts voor publicatie op DuurzaamGebouwd.nl, maar discussiëren als Thought Leaders ook tijdens rondetafelgesprekken.

Impact maken als Duurzaam Gebouwd-expert

Hoe word je Duurzaam Gebouwd- expert?

Door partner te worden bij Duurzaam Gebouwd is het mogelijk om een expert aan te wijzen, die zich aansluit bij het expertpanel. Een expertpositie bij Duurzaam Gebouwd houdt in dat je een profiel krijgt dat wordt toegevoegd aan het expertpanel. Lezers kunnen je profiel bekijken en meer informatie krijgen over je biografie, interesses met betrekking tot actuele thema’s relevant aan verduurzaming van de gebouwde omgeving en (eventueel) je contactgegevens.

Wat houdt een expertpositie bij Duurzaam Gebouwd in?

Een expertpositie bij Duurzaam Gebouwd houdt in dat je veel kennis hebt van je vakgebied en de markt en een hoge mate van kennisdeling nastreeft. Duurzaam Gebouwd geeft experts de mogelijkheid om blogs en vlogs te maken. Deze publiceren we op DuurzaamGebouwd.nl en hieraan besteden we aandacht op social media, onder andere met ‘Expert aan het woord’, waarin we een expertvisie in de schijnwerpers zetten. Daarnaast selecteert Duurzaam Gebouwd experts voor de Meet the Experts tour met rondetafelgesprekken over inspirerende onderwerpen. Ook is het mogelijk om mee te denken over whitepapers.   

Impact maken als Duurzaam Gebouwd-expert
Impact maken als Duurzaam Gebouwd-expert
Impact maken als Duurzaam Gebouwd-expert

Hoe kan Duurzaam Gebouwd je ondersteunen in jouw expert rol?

Vraag het de redactie
Partners kunnen hun vragen altijd bij Duurzaam Gebouwd neerleggen. Onze specialisten staan klaar om ondersteuning te bieden bij jouw informatiewens. Is de informatie niet direct voor handen? Wij helpen je graag bij jouw zoektocht door de grote hoeveelheid beschikbare deskresearch.

Redactionele ondersteuning
Duurzaam Gebouwd ondersteunt experts door te sparren over eventuele blogs. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om een interview te houden op een gezamenlijk afgestemd moment. Hierdoor is het mogelijk om een redacteur jouw gedachten op papier te laten zetten, bijvoorbeeld terwijl je onderweg bent naar een afspraak. Een belangrijk voordeel is dat het niet noodzakelijk is om goed te kunnen schrijven. Een sterke en interessante visie is natuurlijk wel belangrijk om je expertrol goed in te vullen.

3 tips om je verder te helpen

 1. Geef een actuele marktvisie vanuit jouw specifieke branche.
 2. Ga in discussie met andere experts via social media of gebruik de mogelijkheid om te reageren op de website.
 3. Koppel belangrijke maatschappelijke vraagstukken en de actualiteit aan jouw visie.

Wat kan een exportpositie voor jou betekenen?

 • Een expertpositie brengt je in contact met andere experts die allen op C-level actief zijn in de integrale bouw- vastgoedsector. Kennisdelen op het allerhoogste niveau, wat je direct een geweldig nieuw en actief netwerk oplevert zonder veel extra inspanning.
 • Een expertpositie geeft je de mogelijkheid je actief te profileren via onze kanalen en geeft je (intern en) extern letterlijk een gezicht bij beleidsmakers en beslissers die aan de slag zijn met verduurzaming van de gebouwde omgeving. Zowel je organisatie als jijzelf kunnen van deze zichtbaarheid profiteren van een groeiende naamsbekendheid via een opiniërend en onafhankelijk platform met moderne multimediale producten.
 • Samen de missie van verduurzaming invullen geeft directe maatschappelijke impact aan (je rol in) je organisatie. Dit geeft niet alleen een goed gevoel en voldoening, het geeft je organisatie ook het profiel waar het naar op zoek is: een maatschappelijk betrokken en actieve organisatie. Als expert zet je, samen met andere experts, actief stappen om de Nederlandse vastgoedvoorraad mooier en beter te maken.

Schrijven is winnen

Onlangs beloonden we de inzet van onze experts met de Groene Pen, voor de meest gelezen blog op DuurzaamGebouwd.nl. Ook de Groene Pen winnen? Dan verzoekt Duurzaam Gebouwd je om aan de slag te gaan en inspirerende blogs te schrijven voor onze website. Meer weten over de experts van Duurzaam Gebouwd? Bezoek dan expertprofielen op de expertpanel-pagina.

Impact maken als Duurzaam Gebouwd-expert

Bekijk hier de top 5 van best gelezen blogpost 2017

 1. Mijn huis is niet duurzaam
 2. 10 redenen waarom we ermee stoppen
 3. 5 tips voor het materialenpaspoort
 4. De split incentive is niet op te lossen
 5. Alle gebouwen in 2030 een A-label

 


Meer weten?

Wil je weten hoe jij impact kan maken als expert en hoe je het Platform van Duurzaam Gebouwd kan gebruiken om jouw organisatie doelen te bereiken? Maak dan een belafspraak voor gratis advies!

Bellen

038 - 4606384

keyboard_arrow_up